Zomerconcert [AFGELAST]

Aanstaande Zondag om 15:00 uur geeft Voorwaarts weer een klein zomerconcert op het plein voor de Albertine in Rumpt. Kom samen met ons de zomer inluiden onder het genot van een drankje en zomerse muziek.

Lees Verder...

Twee jubilarissen bij muziekvereniging Voorwaarts in Rumpt

Op donderdag 7 oktober waren er bij muziekvereniging Voorwaarts in Rumpt twee jubilarissen. Susanne van de Hurk 12,5 jaar lid en Susan Verbeek 25 jaar lid van muziekvereniging Voorwaarts in Rumpt.

Lees Verder...

Promovideo Concert 2019

Het is bijna zover! Om alvast in de stemming tekomen is hier alvas een voorproefje.

Lees Verder...

Voorjaarsconcert met de Spotvogels

24 en 25 maart Concert

Muziek vereniging Voorwaarts uit Rumpt geeft vrijdag 24 en zaterdag 25 maart haar jaarlijkse concert in dorpshuis Albertine in Rumpt. Het optreden biedt een gevarieerd aanbod van muziek, slagwerk en zang. En onder andere muziek van de musical Miss Saigon en de Lion King.

Lees Verder...

Start Musicool

Musicool is van start gegaan!! Met 8 enthousiaste muzikanten zijn we vorige week begonnen met ons leerlingenorkest en wat was het leuk! Lijkt het jou ook leuk om muziek te maken op instap-niveau? Neem gerust contact op of kom een keertje kijken op de repetitie op donderdagavond 18:30 uur in de Albertine.

Lees Verder...

30 jaar Dirigent

30 jaar geleden kwam Aart Versluis als dirigent onze vereniging uit de brand helpen. Vele concerten, optredens en andere muzikale momenten later zwaait hij nog altijd fier zijn dirigeerstok! En natuurlijk moest dit wel even gevierd worden. Aart bedankt!

Lees Verder...